Ülkücü Tavir
14 Mart 2010, 21:18:48 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: AÇILIM İÇİN YIRTINMA
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 13 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: AÇILIM İÇİN YIRTINMA  (Okunma Sayısı 13 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Şubat 2010, 16:35:53
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 301

Teşekkür Sayısı: 7
istanbul bana dar
E-Posta

Aslında başlığı daha farklı atacaktım ama vazgeçtim ahlak kuralları gereği. Neyse konu özetle şu,
Arkadaşlar bi grup insan tutturmuş bi açılım ne açılımı kardeşim,

açılım için kıçını yırtacağına önce git;

OLMAYAN SUYUNU GETİR,
PERME PERİŞAN OLAN YOLLARINI YAPTIR,
YILLARDIR KAÇAK KULLANDIĞIN ELEKTRİĞİNİ Bİ DÜZENE BİNDİR BUNUN ÖBÜR DÜNYASIDA VAR SEN KAÇAK KULLAN BEN BURDA BİR GÜN FATURAMI
GECİKTİRİNCE HEMEN GELİP KESSİNLER ELEKTRİĞİMİ VARMI BÖYLE BİŞEY Bİ DÜNYA AÇ İNSAN VAR KENDİ BÖLGENDE ONLARIN KARNINI DOYURMAK İÇİN BİŞEYLER YAP
EĞİTİM SEVİYEN SIFIRIN ALTINDA ONUN ÖNÜNE GEÇ,
İNSANLARLA İLETİŞİM KURMAYI ÖĞREN,
MEMLEKETİNE Bİ FUTBOL TAKIMI GELİNCE NASIL MİSAFİR AĞIRLANIR ONU ÖĞREN,
ÇOCUKLARI HIRSIZLIK YAPTIRARAK KAZANÇ SAĞLAMAK GÜNAHTIR ONUN BİLİNCİNE VAR

MİLLETVEKİLİ NEDEN VARDIR, İÇİNDEN GELDİĞİ BÖLGENİN SORUNLARINI TAŞIR MECLİS DENEN YERE ORDA BUNA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞIR. BU ADAMLAR NE YAPIYOR KÜRTÇÜLÜK. YA KARDEŞİM ÖNCE Bİ KARNINI DOYUR ONDAN SONRA MİLLİYETÇİLİK YAP.

BU KONU ÇOK UZUN Bİ KONU AMA BEN BU KADAR YAZIYORUM, SAYGILAR ÜLKÜDAŞLARIMA.

« Son Düzenleme: 08 Şubat 2010, 16:39:33 Gönderen: günsel » Kayıtlı

İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA ÖNCE AYNALAR FARK EDECEK YOKLUĞUMU, SONRA YATAK, SONRA PENCERE SEN FARKINA VARDIĞIN ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.
Etiket: AÇILIM İÇİN YIRTINMA 

Google Words: AÇILIM İÇİN YIRTINMA Dosyası, AÇILIM İÇİN YIRTINMA Downloand , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Resimleri, AÇILIM İÇİN YIRTINMA Hikayeleri , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Haberleri , AÇILIM İÇİN YIRTINMA İndir , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Yükle , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Videosu , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Arşivi , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Şiiri , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Sözleri , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Nickleri , AÇILIM İÇİN YIRTINMA Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Ülkücü Tavir - Dost Siteler
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
Smf.Gen.Tr Adresinin Düzenlenmiş Oldugu Ödüllü Yarışmada Metinsarac.com Bizi Temsil Etmektedir smf.gen.tr ,smfkardesligi.com ,smfturkiye.com ,smftoplist.com ,h1n1.gen.tr ,elektrikliaraba.gen.tr link ödüllü yarisma ve smf.gen.tr ,smfkardesligi.com ,smfturkiye.com ,smftoplist.com ,h1n1.gen.tr ,elektrikliaraba.gen.tr link ödüllü yarışma Bağlantıları İle Bizleri Gurur İle Temsil Etmekdetir Umarım Bu Yarışmada Sitemiz Üst Sıralara Çıkacaktır.
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.428 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu

09 Mart 2010, 05:43:31