Ülkücü Tavir
03 Eylül 2010, 19:33:09 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 61 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ  (Okunma Sayısı 61 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Şubat 2010, 16:43:40
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 304

Teşekkür Sayısı: 8
istanbul bana dar
E-Posta

Evet buda oldu sonunda Atv deki evlilik programını bi hanım aradı ve bir kadınla evlenmek istediğini ve bu şekilde davet edilirse programa katılmak istediğini söyledi.

Malumunuz bu tarz programlar aldı yürüdü ne kadar biz şikayetler yağdırsakta. Memleketimizin düzen bozucularından biride bu lanet programlar. Ben bunada şükür diyorum daha kötülerini göreceğiz zamanla ve bu tarz teklifler normal hale gelecek artık. Hollanda yolcusuyuz vaziyet onu gösteriyor.

İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA ÖNCE AYNALAR FARK EDECEK YOKLUĞUMU, SONRA YATAK, SONRA PENCERE SEN FARKINA VARDIĞIN ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.
Etiket:

Google Words: ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Dosyası, ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Downloand , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Resimleri, ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Hikayeleri , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Haberleri , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ İndir , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Yükle , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Videosu , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Arşivi , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Şiiri , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Sözleri , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Nickleri , ATV DE EŞCİNSEL EVLİLİK TEKLİFİ Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  
GoogleTagged: evli resimleri

Gitmek istediğiniz yer:  

Ülkücü Tavir - Dost Siteler
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com

Online Film | Online Dizi | Güncel Haber |  Online Oyun | Videolar

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.3 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

07 Ağustos 2010, 22:06:30