| 20 Ocak 2010, 14:21:02 |
|
|
 |
|
|
''Aşk-ı Memnu '' İsimli AHLAKSIZ DİZİYİ Şikayet Ediyoruz. Aile ve Toplum Ahlaki kodlarımızı TAHRİB eden bu diziyi "Ben Annem, Babam, Kızım ve Oğlumla yüzüm kızarmadan Keyifle izliyorum " DİYEMİYORSANIZ !!! lütfen. İş işten Geçmeden... Aile Bağlarımız Çatırdamadan... . Vatandaşlık göreviniz Olan Şikayet Etme Hakkınızı Kullanın LÜTFEN...Hemen ... ŞİMDİ...
RETÜK Şikayet Linki...
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz yardımcı ÖRNEK olması cihetiyle Aşağıya Örnek bilgiler Yazılmıştır.
Kişisel Bilgilerinizi giriyorsunuz...
Kuruluşun Yayın Türü : TV işaretliyorsunuz.
Kuruluş Adı : KANAL D.
Program Adı : AŞK-I MEMNU.
Yayın Tarihi : PERŞEMBE.
Yayın Saati : 20:15
GÖRÜŞLERİNİZ :
Perşembe Akşamları Kanal D Televizyonunda Saat : 20:15 'te yayınlanan ''AŞK-I MEMNU' isimli dizi, Bizi biz yapan temel değerlerimiz olan İNANCIMIZA, geleneksel ÖRF ve ADETLERİMİZE uymadığı genel TOPLUM KANAATİDİR.Ailemiz ve Bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu diziyi PROTESTO ediyorum. Yetkili ve Sorumlu Bir üst KURUL OLARAK hassasiyetlerimizi dikkate alacağınız temennisi ile ilgili AHLAKSIZ DİZİNİN yayından kaldırılması için gerekli olanın yapılmasını ARZ ve TALEB EDİYORUM. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA ÖNCE AYNALAR FARK EDECEK YOKLUĞUMU, SONRA YATAK, SONRA PENCERE SEN FARKINA VARDIĞIN ZAMAN İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.
|
|
| 20 Ocak 2010, 17:18:39 |
|
|
bu ahlaksız dizi bir an önce yayından kalkmalı. O kadar izleyeni var bi de bu duruma geldiğimize inanamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Dosyası, DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Downloand ,
DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Resimleri, DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Hikayeleri , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Haberleri , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN İndir , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Yükle ,
DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Videosu , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Arşivi , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Şiiri , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Sözleri , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Nickleri , DİZİLERİ ŞİKAYET EDİYORUZ BURAYA LÜTFEN Yazıları ,
|

|
Ülkücü Tavir - Dost Siteler |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
| | | | | | |